fbpx Рецепти | Дар от Боговете
Скъпи клиенти, поради натовареност през месец декември, ви молим да заявявате подаръци, плата и торти 2 дни предварително.

Рецепти

Испанска тортиля

Испанска тортиля - една обичана класика от Испанската кухня. В най-базисния си вариант представлява омлет с картофи и лук. Популярен е като Tortilla de Patatas или Tortilla Espanola. В Испания се предлага в много вариации. Една от най-популярните е с добавка на пикантен, испански салам Чоризо Иберико. Чоризо е деликатесен салам от кълцано свинско месо от породата Иберийско прасе, с чесън и пикантен червен пипер. Висококачествен, внесен от Испания салам Чоризо, в три разновидности, можете да откриете в магазини "Дар от Боговете".


Лазаня с броколи и сирене Рикота

Лазаня с броколи и сирене Рикота

Има ли човек, който да не обича лазаня ? Бърза, лесна за приготвяне, винаги много сочна и апетитна, лазанята е сред любимите засищащи глада, семейни ястия. Предложение за Лазаня с броколи и сирене Рикота. Богата на сирена и въпреки това доста лека. В рецептата използвахме за първи път пресните, италиански кори за лазаня с яйца на Дар от Боговете, които биват два вида - тънки и малко по-дебели. Като цяло са спестяващи време, когато не разполагате с такова и са за предпочитана пред сухите.


Говежди тендерлойн стек със сос Cafe de Paris и зеленчукови шишчета на барбекю

Телешки сирлоин стек със сос Cafe de Paris и зеленчукови шишчета на барбекю, в разгара на лятото, когато сте в приятна компания, с чаша бира или вино в ръка и се любувате на прекрасната природа и мирисът на градинско барбекю не пропускайте да се насладите на тази фантастична вкусова комбинация от зеленчукови шишчета със сос Песто и невероятно крехките телешки сирлоин стекове Маредо, Аржентина, които можете да откриете само в магазини "Дар от Боговете".


Сьомга с песто от шам фъстък, запечена в прошуто

Сьомга с песто от шам фъстък, запечена в прошуто! Филе от Норвежка сьомга, което да приготвите с песто от шам фъстък, запечено в прошуто Парма.Крехко, сочно и много ароматно, а освен това се приготвя за минути. 


Тартифлет

Тартифлет е традиционно френско ястие от Савойския регион. Приготвя се с картофи, бекон, лук и невероятно ароматното сирене Реблушон. Името произлиза от Савоярдското наименование на картоф - тартифа. Напомня огретен, но с една доста по-изтънчена нотка, идваща от сиренето Реблушон, което се прави от кравя мляко във френските Алпи, също в района на Савой. То представлява меко сирене с ясно изразен ядков вкус и силен аромат. Отвън има по-твърда обвивка, която е желателно да се отстрани при консумация. Ястието е лесно за приготвяне.


Получаване с доставка

УДОБНА ДОСТАВКА ДО ВАШИЯ ДОМ

Избор на ден и час

За град София:

 • доставка със специализиран хладилен транспорт
   
 • възможност за избор на ден и час на доставката

 

За страната:

 • доставка по куриер със специализирана хладилна чанта
   
 • възможност за избор на ден и час на доставката
   

За поръчки направени до 11:00 часа, доставка в същия ден. Повече информация

 


Получаване от магазин

ПОРЪЧАЙТЕ И ВЗЕМЕТЕ ОТ МАГАЗИН

Магазин по избор

За град София:

 • за поръчки направени до 11:00 часа, получаване в същия ден ( поръчки на плата и торти се приемат с предварителна заяка от 2 дни.
   
 • за поръчки направени след 11:00 часа, получаване на следващия ден (поръчки на плата и торти се приемат с предварителна заяка от 2 дни).

 

За страната:

 • можете да посетите нашия щанд "Le Plaisir" в гр. Варна (бул. Приморски парк II 482)

 

 

Получаване в предпочитан от Вас магазин между 13:00 и 19:00 часа (пон-съб)

 


Начин на плащане

В БРОЙ | С КАРТА | EPAY

100% сигурно плащане

За град София:

 • възможност за плащане в брой или с карта при доставка или получаване
   
 • възможност за плащане с карта през сайта

 

За страната:

 • плащане с карта или чрез един от методите на ePay през сайта

 

 

Възможно разминаване в отрязаното количество: ±10%. Повече информация

 


© 2022 Дар от Боговете ЕООД. Всички права запазени.