Качество на храната | Дар от Боговете
Скъпи клиенти, поради натовареност през месец декември, ви молим да заявявате подаръци, плата и торти 2 дни предварително.

Качество на храната

Сигурно често се питате как бихте могли да се ориентирате в нашето изобилие от различни деликатесни продукти?

За професионалистите също е доста трудно да направят подходящ избор на висококачествени храни. Въпреки това има едно просто правило, което магазини "Дар от боговете" спазват при подбора на предлаганите продукти. То е: естествени храни, натурален вкус, колкото е възможнo по-малка термична обработка, къси срокове на годност, ниско съдържание на мазнини и обогатени продукти: с Омега 3, с витамини, с минерали или със запазени зародиши.

За нас храненето е преживяване, коетo изисква време, любов и подходяща атмосфера.

Неслучайно палитрата, която ще намерите при нас, произлиза от средиземноморски държави като Италия, Испания и Франция, известни с простотата и здравословния начин на хранене.
За френската изтънченост в кулинарията се носят легенди. Писателят-хуманист Франсоа Рабле определя композицията хляб, сирене и вино като "Светата троица на трапезата". Предимството и на трите елемента е, че не изискват допълнителна топлинна обработка и представляват едно балансирано ястие.

Според гореизброените критерии сме се спрели и на продуктите от останалите държави. Емблематичните за Швейцария сирена, като Апенцел, Груйер и Ементал, идват от високите ароматни алпийски пасища.
Те са богати на калций и са отличен източник на протеини. Холандските големи и цветни пити Гауда са наситени с подправки от Далечния изток и радват небцето и окото.

За любителите на диетичното хранене предлагаме и гама от нискомаслени млечни и месни продукти с отлични вкусови качества.
Рибните продукти, богати на антиоксиданти и Омега 3, при нас са представени от сьомга с различен произход (Аляска, Норвегия и Шотландия) и богата гама от морски дарове, познати като "антипасто".

Компонентите на така наречената "средиземноморска диета" са: зехтин, хляб, паста, сирене, вино, морски дарове, постни бели меса, плодове и зеленчуци. Всички знаем, че този начин на хранене е много здравословен. Доказано е, че сред европейските народи жителите на средиземноморските държави най-малко страдат от сърдечно-съдови заболявания и имат най-голяма продължителност на живот.

Изразите "La dolce vita" или "La joie de vivre" са станали нарицателни за начина на живот на италианците и французите - те наистина са много жизнени, ведри и младолики. Следвайки техния пример, ще сме щастливи, ако успеем да допринесем този стил на живот да стане и ваш.

Нека заедно се радваме истински на живота!

Получаване с доставка

УДОБНА ДОСТАВКА ДО ВАШИЯ ДОМ

Избор на ден и час

За град София:

 • доставка със специализиран хладилен транспорт
   
 • възможност за избор на ден и час на доставката

 

За страната:

 • доставка по куриер със специализирана хладилна чанта
   
 • възможност за избор на ден и час на доставката
   

За поръчки направени до 11:00 часа, доставка в същия ден. Повече информация

 


Получаване от магазин

ПОРЪЧАЙТЕ И ВЗЕМЕТЕ ОТ МАГАЗИН

Магазин по избор

За град София:

 • за поръчки направени до 11:00 часа, получаване в същия ден ( поръчки на плата и торти се приемат с предварителна заяка от 2 дни.
   
 • за поръчки направени след 11:00 часа, получаване на следващия ден (поръчки на плата и торти се приемат с предварителна заяка от 2 дни).

 

За страната:

 • можете да посетите нашия щанд "Le Plaisir" в гр. Варна (бул. Приморски парк II 482)

 

 

Получаване в предпочитан от Вас магазин между 13:00 и 19:00 часа (пон-съб)

 


Начин на плащане

В БРОЙ | С КАРТА | EPAY

100% сигурно плащане

За град София:

 • възможност за плащане в брой или с карта при доставка или получаване
   
 • възможност за плащане с карта през сайта

 

За страната:

 • плащане с карта или чрез един от методите на ePay през сайта

 

 

Възможно разминаване в отрязаното количество: ±10%. Повече информация

 


© 2022 Дар от Боговете ЕООД. Всички права запазени.