История и Развитие | Дар от Боговете
Скъпи клиенти, поради натовареност през месец декември, ви молим да заявявате подаръци, плата и торти 2 дни предварително.

История и Развитие

Много мило и приятно ни става, когато се връщаме в годините на основаването на магазин "Дар от боговете". Създаден в началото на 2000 г., това бе първият деликатесен магазин в София - на бул. "Патриарх Евтимий" 18. Все още доста хора си го спомнят като малкото, уютно френско магазинче за сирена. През 2004 се преместихме на бул."Черни връх" 17 и това стана нашето запазено място. Вторият, доста по-голям магазин с нова визия, беше открит през 2006 г. в бизнес-сграда "Белисимо" на бул. "България" 102. Така концепцията за гурме пространство успя да се развие и да просъществува цели 12 години. Благодарни сме на всичките си редовни клиенти, които ни подкрепяха, съветваха, дори критикуваха, но така ни даваха многобройни идеи за предлагането на все повече нови и разнообразни продукти.

Често ни бе задаван въпросът : защо "Дар от боговете"?

Името дойде само. Първоначалната идея бе за дегустационен център за френски сирена и избрани деликатесни продукти. Всички те, дарове на природата, - сиренето, хлябът и виното - са "Светата троица на трапезата", както ги нарича френският писател-хуманист Франсоа Рабле. Постепенно стана ясно, че гостите ни искат не само да пробват, но и да си купят доста от продуктите. Пътят вече беше ясен - трябваше да доразвием концепцията до деликатесен магазин, но с най-висококачествени продукти от различни държави. Селекцията стана богата, разнообразна, изискана, дори претенциозна.

Следвахме основната си цел - нашите клиенти да могат "божествено" да се наслаждават! Сега продължаваме да следим иновациите в хранителната индустрия, които все повече се развиват в посока здравословен начин на хранене и хубав живот. Стараем се да обновяваме в тази насока представяната от нас палитра. Радваме се също така и на собствени кулинарни творения на нашия Chef cuisine, който на място приготвя салати, топли ястия и десерти.

Надяваме се благодарение на вас да продължаваме да обогатяваме и разнообразяваме цялата палитра от деликатеси и кулинарни шедьоври на магазини "Дар от боговете".

Благодарим, че Ви има, бъдете наши гости и станете частица от Рая!

Получаване с доставка

УДОБНА ДОСТАВКА ДО ВАШИЯ ДОМ

Избор на ден и час

За град София:

 • доставка със специализиран хладилен транспорт
   
 • възможност за избор на ден и час на доставката

 

За страната:

 • доставка по куриер със специализирана хладилна чанта
   
 • възможност за избор на ден и час на доставката
   

За поръчки направени до 11:00 часа, доставка в същия ден. Повече информация

 


Получаване от магазин

ПОРЪЧАЙТЕ И ВЗЕМЕТЕ ОТ МАГАЗИН

Магазин по избор

За град София:

 • за поръчки направени до 11:00 часа, получаване в същия ден ( поръчки на плата и торти се приемат с предварителна заяка от 2 дни.
   
 • за поръчки направени след 11:00 часа, получаване на следващия ден (поръчки на плата и торти се приемат с предварителна заяка от 2 дни).

 

За страната:

 • можете да посетите нашия щанд "Le Plaisir" в гр. Варна (бул. Приморски парк II 482)

 

 

Получаване в предпочитан от Вас магазин между 13:00 и 19:00 часа (пон-съб)

 


Начин на плащане

В БРОЙ | С КАРТА | EPAY

100% сигурно плащане

За град София:

 • възможност за плащане в брой или с карта при доставка или получаване
   
 • възможност за плащане с карта през сайта

 

За страната:

 • плащане с карта или чрез един от методите на ePay през сайта

 

 

Възможно разминаване в отрязаното количество: ±10%. Повече информация

 


© 2022 Дар от Боговете ЕООД. Всички права запазени.